Selasa, 19 Januari 2010

PENAT....!!

Dah lama aku tak kemaskini blog nie...tp atas galakan kawan-kawan suruh aku hidupkan semula blog nie.
Masalah sekarang bahan aku tak ada banyak yang dapat di bawa masuk... xtvt pun baru je nak hangat balik sempena tahun baru nie...
Khabar berita desas sesus ujung bulan Januari nie ade xpdc jelajah Langkawi... dan bulan Feb lak ade jambori kat Seri Iskandar.... semua nie aku tak dapat information yg lebih detail.
Apo-apo hal hari minggu nie 24 Januari 2010 ade satu xpdc dari Changkat Jering-->Beruas-->Manong-->Kuala Kangsar-->Changkat Jering..(nie semua utk warm-up ke Langkawi)
Sapo-sapo nak join blehlah tgu kat Perumahan depan SMK Tengku Menteri, Changkat Jering.

Tiada ulasan: